0 produse
0 RON

Termeni si Conditii

Talon de Comanda → factura prin e-mail → plata avans/integral → e-mail cu aranjare in pagina → corectarea de catre client (in acest caz se reia punctul anterior → semnarea Bunului de Tipar daca nu mai trebuie modificat → tiparirea felicitarilor → expedierea comenzii → plata restului prin ramburs (daca e cazul)


Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si
conditii inainte de a utiliza site-ul


Serviciu de imprimare:

Toate modelele de felicitări pot fi solicitate făra imprimare acest serviciu este optional. Preturile se referă la o pagină.
Culorile utilizate uzual la imprimarea felicitărilor: rosu, verde, albastru, bordo, gri, auriu.

 

Preturi imprimare:

  • alb-negru: 0.90/buc

  • color: 0.90/buc

*cantitate minimă 50 bucăti/model de text/model

 

Grila de reduceri:

  • 301-1000 buc: 3.00%

  • 1001-1500 buc: 5.00%

  • peste 1500 buc: 7.00%

Nota: Reducerile se aplică la valoarea felicitărilor neimprimate. Reducerile nu sunt valabile pentru promotii.

 

Informatii privind imprimarea


Bunul de tipar

Pentru fiecare varianta de imprimare se va realiza o macheta. Durata realizarii unei machete este de maxim 16 ore lucratoare din momentul sosirii informatiilor necesare. Dupa efectuarea corecturilor necesare, clientul va retransmite prin fax, semnata si stampilata, varianta de macheta acceptata ca bun de tipar.

Preturi exceptionale
Costul imprimării pentru cantităti mai mici de 50 bucăti/model în cazul imprimărilor alb-negru este de 30 RON/lucrare iar color de 50 RON/lucrare.

In caz ca sigla firmei nu are caracteristicile tehnice amintite mai sus si necesita prelucrare, la cererea clientului se va redesena sigla, costul fiind de 50 RON. In aceasta situatie, se vor transmite si culorile RGB sau CMYK corespondente. Penrtu imprimarile in regim de urgenta se va achite o taxa de urgente de +20% din pretul de imprimare a lucrarii.
Preturile sunt mentionate fara TVA.

Durata de imprimare:

  • alb-negru sau color: maxim 32 ore lucratoare din momentul aprobarii bunului de tipar. Pentru personalizarile in regim de urgenta durata pregatirii unei machete este se 3 ore lucratoare iar durata de imprimare de 8 ore lucratoare.

 

Termeni de colaborare

Preturile felicitarilor includ plicul alb, crem aferent, iar pentru plicurile rosii, verzi, aurii sau argintii se percepe un cost suplimentar de 0.35 lei/plic. Preturile sunt specificate în RON si nu includ TVA si costuri de transport.

Unitati de vanzare:
Cantitatea minimă pentru o comandă este de 100 bucăți.

Durata de livrare:
Pentru comenzile fără imprimare, durata livrării este de 48 de ore. La comenzile cu imprimare, livrarea se va efectua in 24 de ore de la finalizarea
imprimării. Livrarea se va efectua prin intermediul unui curierat rapid, în functie de optiunea clientului, costul transportului fiind suportat de către client.

Epuizari de stoc:
Tirajele felicitărilor sunt limitate. Comenzile vor fi onorate în limita stocului disponibil, în ordinea sosirii acestora.

Forma de plată:
Plata se va efectua după cum urmează: 50% în avans, 50% la primirea mărfii, ramburs. În cazul plătilor efectuate prin bancă, suma rămasă de achitat se va plăti în termen de maxim 5 zile lucrătoare, pentru orice zi de întârziere percepându-se o penalizare de 0,1% pe zi.

Avansul se plateste prin banca la:
s.c GRAFICARD s.r.l. - Oradea
CUI: RO 11046984
cod IBAN: RO69 BTRL 0050 1202 7523 48XX
Banca Transilvania Oradea

Factura se emite la data primirii comenzii si se trimite prin fax si postal clientului.
Toate prelucrările, pornirea imprimării sau livrarea (pentru comenzile fără imprimare), vor începe din momentul încasării avansului.

Litigii
Eventualele litigii se vor solutiona pe cale amiabila.
În cazul în care acest lucru nu este posibil, solutionarea se va face de către instantele
judecătoresti de la sediul furnizorului.

**Preturile sunt  exprimate în RON si nu includ TVA. 


Termeni si Conditii  | Politica de Confidentialitate  | Harta Distribuitori  |   A.N.P.C