0 produse
0 RON
Companie

BUSQUETS a fost fondata în 1922, este o companie cu sediul în Barcelona, Spania renumita in intreaga lume pentru creativitatea, calitatea si designul original al produselor sale.

Formata dintr-o echipa tanara ┼či dinamica, GRAFICARD - distribuitorul exclusiv pentru Romania al produselor BUSQUETS - te asteapta sa iti ofere o gama larga de produse si servicii de personalizare profesionale in functie de dorintele tale: invitatii de nunta si de botez, felicitari de Craciun si Pasti concepute pentru sectorul business si ca si o noutate rechizite pentru scolari si prescolari, articole de marochinarie pentru sectorul business.

Ne caracterizeaza entuziasmul, dorinta de a invata continuu si placerea de a lucra cu oameni. Inca de la bun inceput am acordat intaietate lucrului bine facut si promisiunilor care trebuiesc respectate, eforturile noastre regasindu-se in fidelitatea clientilor nostri.

Te invitam sa rasfoiesti catalogul on-line sperand ca produsele noastre iti vor indeplini toate asteptarile, produsul cumparat marcand astfel o colaborare care tocmai a inceput.

Echipa Graficard

Termeni si Conditii  | Politica de Confidentialitate  | Harta Distribuitori  |   A.N.P.C